Cassolettes de saint-jacques

Cassolettes de saint-jacques

4.4 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons blancs coupés en deux
    100 - 120 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • de persil frais équeutés et un peu pour la finition
    5 brins
  • de beurre
    30 g
  • de vin blanc
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de crème fraîche épaisse
    60 g
  • de noix de saint-jacques avec ou sans corail
    200 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244 kcal / 1020 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...