Verrine aux trois poivrons

Verrine aux trois poivrons

4.3 194 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 2 poivrons verts coupés en huit
  • 1 oignon coupé en deux
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 poivrons jaunes coupés en huit
  • 2 poivrons rouges coupés en huit
  • 1 gousse d'ail
  • 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
  • 30 g de lait demi-écrémé
  • ¼ de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de piment en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 6 tranches fines de chorizo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.5 g
Kalorie 257 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...