Verrine aux trois poivrons

Verrine aux trois poivrons

4.3 177 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • poivrons verts coupés en huit
    2
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • poivrons jaunes coupés en huit
    2
  • poivrons rouges coupés en huit
    2
  • gousse d'ail
    1
  • de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
    200 - 250 g
  • de lait demi-écrémé
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ¼
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de piment en poudre à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de chorizo
    6 tranches fines

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 62 kcal / 257 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...