
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de beurre doux pour le moule
- 700 g de saumon frais
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 œufs
- 20 brins de ciboulette fraîche ciselés
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 258 kcal / 1080 kJ
- Białko
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Błonnik
- 0 g