Pain de saumon, crème citronnée
TM5 TM31 TM6

Pain de saumon, crème citronnée

4.7 (96 ocen)

Składniki

  • 5 g de beurre doux, pour le moule
  • 700 g de saumon frais
  • 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 œufs
  • 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1080 kJ / 258 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
0.1 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy