Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'échalotes,
- 6 brins d'aneth frais
- 350 g de saumon frais sans arête, détaillé en dés (2 cm)
- 4 œufs
- 300 g de fromage blanc, 20% m.g.
- 30 g de concentré de tomate
- 50 g de moutarde forte
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 692 kJ / 166 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de thon à la tomate
10min
Rillettes de maquereau
5min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Pain de saumon, crème citronnée
6 Std. 15 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Pain de saumon et poireau
1h 15min
Terrine de poisson
1h