Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 940 kJ / 224 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de poisson
45 min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Marmite du pêcheur
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min