Marmites de la mer

Marmites de la mer

4.3 190 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 110 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de carottes coupée en tronçons
  • 10 g d'huile d'olive
  • 150 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de filet de colin coupé en morceaux
  • 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.5 g
Kalorie 940 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...