Travers de porc "spécial sauce"

Travers de porc "spécial sauce"

4.2 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail pelée et coupée en quatre
    1
  • échalote pelée et coupée en huit
    1
  • de gingembre frais pelé et coupé en quatre
    5 g
  • de tomates concassées en conserve et pelées, avec leur jus
    350 g
  • de travers de porc
    4 morceaux
  • de sauce de soja
    2 c. à soupe
  • de cassonade
    2 c. à soupe
  • de vinaigre balsamique
    2 c. à soupe
  • de piment
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de frites cuites (voir "Conseil(s)")
    600 g
  • coleslaw (voir "Conseil(s)")

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 449 kcal / 1865 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...