Travers de porc "spécial sauce"

Travers de porc "spécial sauce"

4.1 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail pelée et coupée en quatre
  • 1 échalote pelée et coupée en huit
  • 5 g de gingembre frais pelé et coupé en quatre
  • 350 g de tomates concassées en conserve et pelées, avec leur jus
  • 4 morceaux de travers de porc
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 2 c. à soupe de cassonade
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 2 pincées de piment
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 600 g de frites cuites (voir "Conseil(s)")
  • coleslaw (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 1865 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...