Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika

Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika

3.9 52 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Les frites de chou-rave
  • de chou-rave coupé en frites (1 x 4 cm)
    800 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de paprika fort en poudre
    ½ c. à café
  • de curry en poudre
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
Les médaillons de porc et la sauce au paprika
  • d'eau
    500 g
  • de filet de porc
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • du paprika doux en poudre
  • gousse d'ail
    1
  • oignon rouge coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
    350 g
  • d'ajvar
    60 g
  • de fromage à tartiner, allégé type St-Morêt allégé
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397 kcal / 1660 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...