Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en quatre
- 120 g de lait
- ⅓ de baguette de la veille, en dés
- 700 g de saucisses épicées, type merguez, peau retirée
- 3 œufs
- du sel
- 400 g de tomates concassées en conserve (1 petite boîte)
- 120 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de ketchup
- 600 g de pommes de terre en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3581 kJ / 860 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 59 g
Alternatywne przepisy
La poutine
1h 35min
Poulet à l'ail
50min
Rillettes de porc au cidre
2h
Irish meatloaf
1 Std. 10 Min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Terrine de viandes express
1h 5min
Meatloaf
1h 20min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Fish cakes
1h 5min
Pain de viande aux épinards et au fromage
1h 15min
Pain de poulet à l’italienne
50min
Carbonade flamande
1h 45min