Lieu pané, fèves et tomates séchées

Lieu pané, fèves et tomates séchées

3.6 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux de 2 cm
    50 g
  • de chapelure
    4 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de piment d'Espelette
    2 pincées
  • de filets de lieu noir sans peau épais et coupé en quatre
    500 g
  • d'eau
    750 g
  • de fèves fraîches ou surgelées, pelées (600 g avec la peau)
    400 g
  • de vin blanc type chardonnay
    100 g
  • de thym frais effeuillés
    2 brins
  • feuille de laurier
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • tomates séchées à l'huile égouttées de leur huile (100 g)
    8
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531 kcal / 2235 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...