Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite

Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite

4.5 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de tomate coupée en morceaux et épépinée
    70 g
  • gousse d'ail coupée en deux
    1
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe
    50 g
  • d'eau
    430 g
  • de vinaigre de vin
    2 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • œufs de caille
    12
  • petites asperges vertes
    16
  • de jambon cru pas trop fines
    4 tranches
  • de mâche lavée et essorée
    100 g
  • quartiers de tomates confites coupés en gros morceaux
    12
  • de parmesan coupé en copeaux
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 408 kcal / 1705 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...