Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri

Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri

4.4 35 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    60 g
  • pomélo
    1
  • d'eau
    300 g
  • de céleri-rave coupé en dés
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre
    50 g
  • magrets de canard avec la peau
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 679 kcal / 2835 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...