
Urządzenia i Akcesoria
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
de sucre en poudre60 g
-
pomélo1
-
d'eau300 g
-
de céleri-rave coupé en dés500 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de beurre50 g
-
magrets de canard avec la peau2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
679 kcal /
2835 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja