Salade de primeurs au hareng fumé et cresson

Salade de primeurs au hareng fumé et cresson

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 2 oignons nouveaux
  • 10 brins de ciboulette fraîche coupés en trois
  • 500 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre primeurs
  • 1 botte de cresson frais
  • 4 filets de hareng fumés
  • 20 radis roses
  • 1 c. à café de moutarde à l'ancienne
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 pincée de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 839 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...