Ragoût de saucisse et polenta crémeuse

Ragoût de saucisse et polenta crémeuse

3.6 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    150 g
  • de polenta
    200 g
  • de lait demi-écrémé
    300 g
  • d'eau
    550 g
  • sel
  • poivre moulu
  • noix de muscade fraîchement râpée
  • de piment en poudre
    1 pincée
  • de tomates coupées en six
    350 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe bombée
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de romarin frais
    1 branche
  • de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
    500 g
  • tomates cerise coupées en quatre
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 643 kcal / 2690 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...