Soupe de poulet aux champignons noirs

Soupe de poulet aux champignons noirs

4.6 63 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de champignons noirs déshydratés
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile de sésame
  • 150 g de blanc de poulet coupé en lamelles
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 20 g de sauce de soja
  • 150 g de carotte coupée en rondelles
  • 50 g de feuilles de chou chinois émincées
  • 1 tige de citronnelle fraîche
  • 800 g d'eau
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 1 brin de cive coupé en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 965.8 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 475.5 kJ / 113.8 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...