Sot-l'y-laisse au cidre

Sot-l'y-laisse au cidre

4.1 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de champignons de Paris frais
    500 g
  • d'oignon
    50 g
  • de blanc de poireau coupé en tronçons
    50 g
  • de carotte coupée en morceaux
    60 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de farine
    15 g
  • de beurre
    10 g
  • de sot-l'y-laisse de dinde
    700 g
  • de cidre brut
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470.3 kcal / 1973 kJ
Białko 40.8 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 35.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 597.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...