Limande-sole meunière et fondue de poireaux

Limande-sole meunière et fondue de poireaux

4.5 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    50 g
  • de blancs de poireau
    500 g
  • de cardamome en poudre
    ½ c. à café rase
  • d'eau
    100 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de farine de blé
    2 c. à soupe
  • limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
    4
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboulette fraîche ciselés
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 373 kcal / 1561 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...