
Urządzenia i Akcesoria
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de beurre50 g
-
de blancs de poireau500 g
-
de cardamome en poudre½ c. à café rase
-
d'eau100 g
-
de vin blanc100 g
-
de farine de blé2 c. à soupe
-
limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées4
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de ciboulette fraîche ciselés5 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
373 kcal /
1561 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja