Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)

Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)

4.6 77 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 1 petit piment rouge frais épépiné
  • 20 g d'huile d'arachide
  • 300 g de haricots verts thaïs coupés en tronçons (3 cm)
  • 20 g d'eau
  • 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 40 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
  • 3 brins de basilic thaï frais équeutés et hachés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 19 g
Kalorie 2107 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...