Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.6 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 La recette complète

Składniki

  • 4 - 5 brins d'estragon frais
  • 80 g d'échalotes
  • 80 g de vinaigre de vin blanc
  • 180 g de beurre en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Sód 1272 mg
Białko 25 g
Kalorie 7784 kJ / 1859 kcal
Tłuszcz 195 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 104 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...