Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 brins d'estragon frais
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1272 mg
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Sauce hollandaise
15 Min
Mousse au chocolat
3u. 20min
Mayonnaise
5 dk
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Sauce béarnaise
15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min