Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.2 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 La recette complète

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • d'estragon frais les feuilles uniquement
    1 brin
  • de vin blanc sec
    50 g
  • de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
    1 c. à soupe
  • de beurre doux
    200 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1833 kcal / 7666 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 192 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...