Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10 min
Sauce choron
20 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Sauce béarnaise
20 min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Baguette
3h 45min
Mayonnaise
5 min
Sauce hollandaise
25 min
Focaccia aux oignons
2j
Soupe au potiron
35 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min