Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ de c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 min
Flammekueche aux asperges et jambon
1h 40min
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Brak ocen
Sauce moutarde
5min
Sauce cocktail
5min
Sauce hollandaise
15min
Rouleaux de printemps
55min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min
Glace à la pistache
10 godz. 35 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Steak tartare
30 min