Sauce au poivre vert

Sauce au poivre vert

2.3 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin blanc
  • 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre égoutté
  • ¼ de c. à café de sel
  • 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.7 g
Kalorie 688 kJ / 165.6 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...