![Sauce au poivre vert Sauce au poivre vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF4494E5-DC01-4C67-9588-A7FB548E86B4/Derivates/c9fb20c2-f0ae-4aa3-9871-c7e9d9de440c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 40 g de poivre vert en grains, au vinaigre, égoutté
- ¼ c. à café de sel
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de poulet
35min
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min
Sauce au curry
5 menit
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Sauce curry
10 min
Risotto
30min
Sauce cocktail
5 menit
Sauce béchamel
15 min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 Std. 15 Min
Soupe de potiron
35min
Beurre aux herbes
5 menit
Sauce bolognaise
3sa 15 dk