Urządzenia i Akcesoria
Pesto au basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 La recette complète
Składniki
-
80 g de parmesan en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Cheesecake (avec cuisson)
7 godz. 20 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Glace aux fruits
5 min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Mayonnaise
5 min
Sauce hollandaise
25 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Sauce béarnaise
15 min
Risotto
30 min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min