Urządzenia i Akcesoria
Sabayon classique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala doux
-
60 g vin blanc
-
6 jaunes d'œufs
-
120 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.3 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1418 kJ /
338.3 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Sauce choron
20 min
Sabayon
15 min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 godz. 25 min
Sauce béarnaise
15 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Sabayon
15 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
Brak ocen