![Sabayon classique Sabayon classique](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3B50074-48C4-41B9-9D2C-E5DEE0C63663/Derivates/6bccdd18-c921-452b-8795-0a3226997161.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala doux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'oeufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
Keine Bewertungen
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1h
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
15 min
Risotto au saumon et fenouil
25 min
Sauce choron
20 min
Sabayon classique
15 min
Sabayon
15 min
Sabayon
15 min