Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala doux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'oeufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 min
Sabayon classique
15min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15min
Chilli con carne
40 Min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min