Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
Alternatywne przepisy
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4 godz. 25 min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
15min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min
Sabayon classique
15min
Sabayon
15min
Sauce au poivre vert
20 Min