Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
Alternatywne przepisy
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Pain de viande
1j 20 menit
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3 godz. 25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 menit
Sauce au poivre vert
20 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min