Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'oeufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Tłuszcz nasycony
- 193 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 5013 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 min
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 godz.
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
9h
Sauce béarnaise
20 min
Dip mexicain en couches
25min
Sauce béarnaise
15min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Sauce au poivre vert
20 min
Mousse au chocolat à l'orange
2h 20min