Urządzenia i Akcesoria
Sauce hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
200 - 335 g de beurre en morceaux
-
3 - 5 jaunes d'œufs
-
¾ - 1 ¼ c. à café de sel
-
2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
5013 mg
Białko
19 g
Kalorie
11702 kJ /
2839 kcal
Tłuszcz
301 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
193 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soupe de brocolis
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce choron
20 min
Soupe d'asperges au citron
55 min
Sauce béarnaise
20 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2 godz. 15 min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Frangipane aux poires
1 godz. 30 min
Crème de champignons
20 min