Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.7 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe d'estragon, frais
  • 50 g d'échalotes
  • 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
  • 125 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 jaunes d'œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu à ajuster selon les goûts
  • 2 branches de cerfeuil, frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 769 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...