Urządzenia i Akcesoria
Turkey rissoles and kale slaw
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
571.2 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1450.7 kJ /
345.4 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min