Urządzenia i Akcesoria
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
24 pieces
Składniki
-
canola oil100 g
-
dried chilli flakes1 tbsp
-
peeled raw prawns350 g
-
cold water to cover
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
caster sugar2 ½ tsp
-
Chinese black vinegar20 g
-
tamari30 g
-
water30 g
-
canned bamboo shoots drained50 g
-
fresh ginger10 g
-
cornflour1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
pork fat, minced (optional)50 g
-
oyster sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
Shaoxing wine2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Dumpling wrappers
-
wheaten flour (see Tips)125 g
-
tapioca starch plus extra to dust60 g
-
sea salt1 pinch
-
boiling water125 g
-
canola oil20 g
-
water to steam600 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
196.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
397.1 kJ /
94.9 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Five spice powder
10 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Thai red curry paste
10 min
Pear shrub
48 godz. 35 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min