Urządzenia i Akcesoria
Beef jerky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
265 g
Składniki
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
5441.6 mg
Białko
92.5 g
Kalorie
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Tłuszcz
120.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
41.1 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Loaded Potato Waffle
Brak ocen
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 godz.
Browned pork cubes
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Gluten-free focaccia bread
1 godz.
Gluten free barbecue sauce
50 min
Gluten free tortillas
40 min
Rum balls
35 min
Cha gio (spring rolls)
55 min