Layered chocolate cappuccino cups
TM6 TM5 TM31

Layered chocolate cappuccino cups

4.8 (5 ocen)

Składniki

Ice cream

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 300 g full cream milk
  • 3 egg yolks
  • 80 g white sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 2 tbsp Kahlua® (opcjonalnie)

Chocolate custard

  • 500 g cold water
  • 2 titanium strength gelatine leaves
  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 500 g pouring (whipping) cream
  • 3 tsp instant granulated coffee
  • 1 tsp white sugar
  • 4 egg yolks

Crumble

  • 80 g white chocolate, broken into pieces
  • 20 g unsalted butter
  • 20 g caster sugar
  • 20 g flaked almonds
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 1 pinch salt

Chocolate sauce

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 100 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 400 g skim milk (see Tips)
  • cocoa powder, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3392.5 kJ / 807.8 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
51.3 g
Tłuszcz
61.8 g
Tłuszcz nasycony
41 g
Błonnik
1.7 g
Sód
131.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy