Urządzenia i Akcesoria
Creamed pāua soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Lemon and thyme oil
-
lemons zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing3
-
fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing20 g
-
extra virgin olive oil500 g
Mussel stock
-
olive oil10 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
garlic cloves crushed2
-
dry white wine150 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see Tips)1000 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Creamed Pāua
-
water2 tbsp
-
cornflour2 tsp
-
pāua (see Tips)180 g
-
olive oil10 g
-
eschalot1
-
garlic clove1
-
salt to season
-
ground pepper to season
-
lemon juice to taste
-
fresh chives chopped, for garnishing
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2057.9 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
7503.3 kJ /
1786.5 kcal
Tłuszcz
164.7 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
39.3 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Pumpkin soup
30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Mushroom sauce
20 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Cempedak Cake
1 godz. 30 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min