Urządzenia i Akcesoria
Creamed pāua soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Lemon and thyme oil
-
lemons zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing3
-
fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing20 g
-
extra virgin olive oil500 g
Mussel stock
-
olive oil10 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
garlic cloves crushed2
-
dry white wine150 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see Tips)1000 g
-
pouring (whipping) cream300 g
Creamed Pāua
-
water2 tbsp
-
cornflour2 tsp
-
pāua (see Tips)180 g
-
olive oil10 g
-
eschalot1
-
garlic clove1
-
salt to season
-
ground pepper to season
-
lemon juice to taste
-
fresh chives chopped, for garnishing
-
crusty bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2057.9 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
7503.3 kJ /
1786.5 kcal
Tłuszcz
164.7 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
39.3 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 godz. 45 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Sesame Cold Noodles
Brak ocen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Crumble muffins
35 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 min
Lemon pepper seasoning
1 godz. 35 min
Afghan biscuits
25 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min