Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon and thyme oil
- 3 lemons, zest only, no white pith, plus 1 strip of lemon peel (4 cm) for storing
- 20 g fresh thyme sprigs, plus 1 extra sprig for storing
- 500 g extra virgin olive oil
Mussel stock
- 10 g olive oil
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- 150 g dry white wine
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
Creamed Pāua
- 2 tbsp water
- 2 tsp cornflour
- 180 g pāua (see Tips)
- 10 g olive oil
- 1 eschalot
- 1 garlic clove
- salt, to season
- ground pepper, to season
- lemon juice, to taste
- fresh chives, chopped, for garnishing
- crusty bread, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 7503.3 kJ / 1786.5 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 164.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 2057.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lolly cake
4h 5min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Hearty seafood chowder
45 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Steamed prawns or scallops
20min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Mushroom sauce
20min
Wonderful White Bread
5h
Guinness beef pies
2h 15min