Urządzenia i Akcesoria
Pull-apart pizza sun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)300 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3cm)100 g
-
sun-dried tomato strips, drained and oil reserved155 g
-
egg1
-
tomato paste40 g
-
sugar1 tsp
-
dried oregano to taste1 tsp
-
sea salt to taste
-
sliced ham cut into pieces (see Tips)120 g
Assembly
-
egg lightly beaten1
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
932.2 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2201.3 kJ /
524.1 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Almond addiction
1 godz.
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Pizza dough
1 godz.
Chicken with capsicum
45 min
Pretzels
1 godz. 35 min
Mini chicken pies
1 godz. 20 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min