Urządzenia i Akcesoria
Rye sourdough starter powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
250 g
Składniki
-
rye flour150 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
47.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2803.3 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
142.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sweet and spicy nut butter
30 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min