Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2669.7 kJ / 635.6 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 108.7 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 34.3 g
- Sód
- 8.4 mg
Alternatywne przepisy
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Spelt bread
26h
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Caraway rye bread
18h 20min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough pizza base
3u. 5min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min