Urządzenia i Akcesoria
Rye sourdough starter powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
250 g
Składniki
-
rye flour150 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
47.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
2803.3 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
142.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min