Urządzenia i Akcesoria
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread sliced (see Tips)300 g
-
butter softened60 g
-
pitted prunes cut into pieces80 g
-
walnuts60 g
-
Rapadura sugar (see Tips)3 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour1 tbsp
-
eggs3
-
pure maple syrup plus extra to serve2 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
natural yoghurt or custard, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
379.3 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1989.5 kJ /
473.7 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashmiri garlic naan
1 godz. 50 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Vanilla wet chai
15 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Gingerbread
1 godz. 30 min
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Eggless mayonnaise
10 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Sticky buns with brown sugar glaze
2 godz. 30 min
Cornish pasties
2 godz.