Urządzenia i Akcesoria
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
wholemeal bread sliced (see Tips)300 g
-
butter softened60 g
-
pitted prunes cut into pieces80 g
-
walnuts60 g
-
Rapadura sugar (see Tips)3 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour1 tbsp
-
eggs3
-
pure maple syrup plus extra to serve2 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
natural yoghurt or custard, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
379.3 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1989.5 kJ /
473.7 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Fig and apricot tea bread
1 godz. 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Self-raising flour
5 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Rosewater madeleines
30 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Too easy chocolate cake
50 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min