
Urządzenia i Akcesoria
Fruit and nut loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 50 min
24 slices
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
141.6 kcal /
592.6 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
246.1 mg