Urządzenia i Akcesoria
Fruit and nut loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 50 min
24 slices
Składniki
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
246.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
592.6 kJ /
141.6 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 godz.
Pineapple tarts
1 godz. 30 min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Carrot top pesto
15 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Mixed berry jam
50 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min