Urządzenia i Akcesoria
Sichuan pepper and chilli salt squid
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1363.4 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
722.6 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Five spice powder
10 min
Chicken stock paste
45 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Sambal oelek
20 min
Wonton soup
1 godz.