Urządzenia i Akcesoria
Fruit "splice" bombs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions
Składniki
Vanilla ice cream
-
vanilla bean split lengthways and seeds scraped½
-
milk300 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
sea salt (optional)1 pinch
-
white sugar90 g
-
egg yolks3
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Pineapple coating
-
lime peeled, no white pith, pips removed (optional - see Tips)1
-
fresh pineapple peeled and cut into pieces350 g
-
coconut water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
43.5 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
662.8 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear leathers
8 godz. 25 min
Mai Tai
10 min
Strawberry caipiroska
10 min
Frozen breakfast bowls
10 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
S'mores-style dipping jars
2 godz. 20 min
DIY fruit dippers
35 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Chocolate hazelnut smoothie bowl
50 min
Tropical smoothie bowl
20 min
Creamy mango icy poles
8 godz. 15 min
Watermelon and chia yoghurt pops
5 godz. 45 min