Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes

Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes

4.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • d'algues wakamé en flocons
    15 g
  • de jus de citron vert
    1 c. à soupe
  • de ricotta
    250 g
  • du poivre moulu
  • de saumon fumé (180 g)
    8 tranches
  • galettes de sarrasin froides (voir "Conseil(s)")
    4
  • orange pelée à vif
    1
  • pomélo rose, pelé à vif
    1
  • clémentines pelées à vif
    2
  • de graines de grenade (opcjonalnie)
    1 c. à soupe
  • de menthe fraîche équeuté
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1702 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...