
Urządzenia i Akcesoria
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau100 g
-
d'algues wakamé en flocons15 g
-
de jus de citron vert1 c. à soupe
-
de ricotta250 g
-
du poivre moulu
-
de saumon fumé (180 g)8 tranches
-
galettes de sarrasin froides (voir "Conseil(s)")4
-
orange pelée à vif1
-
pomélo rose, pelé à vif1
-
clémentines pelées à vif2
-
de graines de grenade (opcjonalnie)1 c. à soupe
-
de menthe fraîche équeuté1 brin
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1702 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja