Spanakopitas à la feta et à l'aneth

Spanakopitas à la feta et à l'aneth

4.0 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pièces

Składniki

  • d'épinards frais
    1000 g
  • d'eau
    500 g
  • d'aneth frais équeuté
    1 bouquet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de feta
    200 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    8 - 10 feuilles

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 254 kcal / 1063 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...