Spanakopitas à la feta et à l'aneth

Spanakopitas à la feta et à l'aneth

4.2 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pièces

Składniki

  • 1000 g d'épinards frais
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet d'aneth frais équeuté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de feta
  • 100 g d'huile d'olive
  • 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 7 g
Kalorie 1063 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...