Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil

Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil

3.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de graine de couscous
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g d'huile d'olive
  • 600 g d'eau
  • 10 brins de cerfeuil frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 100 g de fromage blanc nature
  • 50 g de fromage frais
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de fenouil coupé en morceaux
  • 350 g de haricot vert frais coupés en tronçons
  • 250 g d'asperges blanches coupées en tronçons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 592.5 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1335.3 kJ / 317.3 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...