Basic vegetable stock
TM6 TM5 TM31

Basic vegetable stock

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 90 g brown onion, cut into halves
  • 110 g leek, white part only, cut into quarters
  • 260 g carrots, cut into quarters
  • 130 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 120 g celery stalks, cut into quarters
  • 3 dried shiitake mushrooms, cut into slices
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley
  • 1 dried bay leaf
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1300 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
296.8 kJ / 70.5 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
6.3 g
Sód
695.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy