Urządzenia i Akcesoria
Basic vegetable stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
695.8 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
296.8 kJ /
70.5 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Vegetable liquid stock (TM6)
3 godz. 15 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Apple and cucumber relish
10 min
Nut paste
10 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Chai tea
15 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Iced puff pastry
40 min
Classic mushroom risotto
30 min