Urządzenia i Akcesoria
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
900.7 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
99.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime glaze
40 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
White bean dip with chimichurri
15 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Asparagus risotto
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Prawn and saffron risotto
30 min