Urządzenia i Akcesoria
Tomato passata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1300 g
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1300 g
Sód
3556.5 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
No ratings
Rhubarb crumble
45 min
Celery salt
20 min
ABC butter
30 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 h
Plum paste
1 h
Celery leaf gremolata
5 min
Piccalilli
720 h 35 min
'Skinny' pineapple cordial
1 h 40 min
Berry curd
15 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Quick beetroot relish
40 min