Urządzenia i Akcesoria
Tomato passata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1300 g
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1300 g
Sód
3556.5 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
17.1 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Espresso "baked" beans
35 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Delicious lemon pudding
55 min
Fresh tomato chutney
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Tomato relish
2 godz. 10 min
Shortcrust pastry
5 min
Everyday gourmet butter
35 min
Salsa verde
5 min
Plum sauce
55 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min