Tomato passata

4.6 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1300 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into halves
    1
  • tomatoes cut into halves (see Tips)
    1000 - 1500 g
  • sea salt
    1 ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1300 g

Sód 3556.5 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 2630.1 kJ / 628.6 kcal
Tłuszcz 42.2 g
Błonnik 17.1 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...