Urządzenia i Akcesoria
Arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 sprig
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
147.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
408.5 kJ /
97.3 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Peri peri spice mix
5 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Mint and peanut chutney
35 min
Rogani kumbh
45 min
Tarka dal
30 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Jerk chicken with pineapple slaw
5 godz.
Chhole (chickpea curry)
35 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Tomato pasta sauce
40 min