
Urządzenia i Akcesoria
Arrabbiata sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 sprig
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
97.3 kcal /
408.5 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
147.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Green onion flatbreads
55 min
Hommus
15 min
Chakalaka
35 min
Baharat spice mix
5 min
Cucumber and mint raita
30 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Refried beans
10 min
Vegetarian chilli
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato pasta sauce
40 min