
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 1648.8 kcal / 6924.8 kJ
- Białko
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 170.6 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Błonnik
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 104.5 g
- Sód
- 2294 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
15 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Peppercorn sauce
20 min
Beurre blanc
15 min
No fail béchamel
15 min
Hollandaise sauce (TM6)
15 min