Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.5 118 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • fresh tarragon leaves and stalks, separated
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 1648.8 kcal / 6924.8 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 170.6 g
Węglowodany 8.9 g
Błonnik 14.5 g
Tłuszcz nasycony 104.5 g
Sód 2294 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...