Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
TM5 TM6

Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive

4.6 (38 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di melanzane a dadini (1 cm circa)
  • 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 125 g di pasta fillo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1874 kJ / 448 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
34.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Błonnik
3.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy