Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive

Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive

4.5 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di melanzane a dadini (1 cm circa)
  • 150 g di ricotta fresca sgocciolata
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 125 g di pasta fillo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.5 g
Kalorie 1874 kJ / 448 kcal
Tłuszcz 34.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...