Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura

Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura

4.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 vasetti

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 150 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di ricotta fresca sgocciolata
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Białko 15.9 g
Kalorie 987 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...