Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1hod. 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Pesce bianco magro sottovuoto
1h 20 min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Croccante alle arachidi
1h 30min
Dolce di mele in vasocottura
1h
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50 min