Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

4.0 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di aceto di vino rosso
    125 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di lamponi
    125 g
  • di acqua
    500 g
  • di polpo fresco
    800 g
  • di carote
    70 g
  • di gambo di sedano
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • foglia di alloro fresca
    1
  • avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
    1
  • di anguria a cubetti
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 378 kcal / 1581 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...