Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

4.1 110 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de pain complet en petits morceaux
    80 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • d'eau
    250 g
  • de chair de melon en morceaux
    700 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pancetta
    6 tranches fines
  • de pignons de pin
    50 g
  • feuilles de basilic frais
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334 kcal / 1393 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...