Gratin de crozets aux blettes et champignons

Gratin de crozets aux blettes et champignons

3.9 92 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 450 g de côtes de blette
  • 500 g de champignons de Paris frais
  • 320 g de crozets
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de beurre
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • huile neutre pour le plat
  • 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
  • 120 g de lait entier

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1291.3 mg
Białko 50.5 g
Kalorie 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 229.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...