Gratin de crozets aux blettes et champignons

Gratin de crozets aux blettes et champignons

3.8 87 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de côtes de blette
    450 g
  • de champignons de Paris frais
    500 g
  • de crozets
    320 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre
    15 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • huile neutre pour le plat
  • de fromage râpé
    50 g
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
  • de lait entier
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1388.3 kcal / 5794.8 kJ
Białko 50.5 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 229.5 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 1291.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...