Vitello alla pizzaiola

Vitello alla pizzaiola

4.1 87 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di carne di vitello a fette sottili
  • 3 pizzichi di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 15 g di capperi sott'aceto scolati
  • 70 g di acqua
  • 5 pomodorini a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 10 olive taggiasche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 26.1 g
Kalorie 895 kJ / 214 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...