Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Pollo al limone
50min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Pollo ai peperoni
1小时 5 分钟
Petto di pollo e zucchine
50min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Scaloppine ai funghi
40min