Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Scaloppine ai funghi
40min
Petto di pollo e zucchine
50min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Uova al funghetto
40min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Salsiccia al primitivo
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Involtini al pomodoro
55min
Pollo alla cacciatora
50min